Emmot Zaini

Jejaribiru.blogspot.com

Pages

Friday, June 24, 2011

Aq update ni kau kesah kew ?

umm lama gila babeng aq x sentoh blog ... umm x nak la jadi pepoyo cam sipolan-sipolan y lain ..
cth ayt dorg
(hihi dah lama i x updates blog , u'all sti rindu nak bc entry i , wah ,. dah mcm artis la i ni . ada follower's blog i ... ) OH !! si bebanggang btl ..   : x ..
 enough !!!!!!

ummm sebenar benarnya aq nak jadi baik xnak kutuk org dah ... hahahah (nmpk beno nipunye !!)
watsoever... ~~~~ Sebab2 aq xdapat on9 or update blog
[ facebook pun aq xmain tau . apatah lagi game2 y aq layan kat fb .]

  • semester break aq keje  ----duit gaji wa dah abis !!! :'( ---  22/06/11
  • ujung sem lepas waa xde duit nak bayar "brok"
  • masok uitm , wifi CIPUT gila babeng .... smpai kadang2 xda connection langsung .




now !!!! aq dh bayar "brok" and now jgk la aq on9 ... actually aq nk cari articel  tok wat asgnmnt ..
 but last2 ke sini juga la aq lpk (blogger)...

berputar balik ke hari2 sebelum aq blogging now, ummm banyak gila babeng aq nak cte .
semua dah tersumbat dlm kpla otak ni . but ase cam x best je nak cte bnda y dah lepas,
lagi pun aq otak span .. skali perah terabur semua ayat . if bnda y di perah 2 kalo x di preserve kan ..
compom aq lupa and aq dah xtau nak wat ayat apa dah :P
mcm mana la aq nak jadi budak INFORMATION MANAGEMENT kalo aq ni cepat sngt lupa !!!!
(course aq 2 bnyak menghafal)

well !!! GILA X GILA AKU CINTA KAN KAU ...
kuikuikuikui , walaupun aq bekerja time smeester break , i still ada life aq.. alhamdulillah..
aq stil normal mcm teenagers lain , aq still blh lpk and "bercinta" ...
(babeng la kalo ko bercinta) ,,,,,,
aq and kawan2 x seangkatan aq still lpk dgn aq ... dorg ajar aq knl dunia.. hihihi .. xla .
maksud aq even aq keje pun aq still ada masa tok jalan2.. dulu kalo aq couple dgn si polan 2,
pape pun aq xtau , asyik kepit dgn dia g mall je . dlm otak dia 2 ada mall je ..
xreti2 nak bw aq g picnik ke  g sg kew. jalan2 .. bila aq knal kwn2 aq la br aq happy gila babeng ...
paling aq sk bila aq start lpk dgn dorg !!! duit aq mcm air paip .  mngalir x berhenti2 ..
sbb bnyak gila berjalan .. tapi thanx jgk kat budak 2 sbb slalu blnja aq mkn time aq tgh keje .
 sbb aq xda wet la.. hahahahah .

pasal "cinta" aq plk !!! babeng btl la kawan2 aq ni .. ohh !! pandai yea ko nak masok line ...
hahah :) aq xnak bebel bnyak2 pasal masok line .. zip [--------].
now tgh bersungguh2 nak lupakan teddy !! ni lagi seko y sk ambik kesempatan kat aq ..
tau la aq xdapat nak lupakan ko lagi tapi .. jgn nk provok aq sngt la doll !!!
pastu budak x matang y aq knl .. dah la aq xnak couple dgn dia (sbb dia muda setahun) teros dia maki aq then ckp aq mcm2 .. bebabi btl !! sabo jela .. blaja je kat univsty . prngai cm bdk tadika !
umm pasal tht guy y aq admired .. smpai skrng aq  xpernah berckp dgn dia ..
 umm .. xtau la dia tau ke x y aq sk kat dia .. so ABAIKAN JELA....
pasal laki gila y baru knl ni lagi la .. mcm nk kene sopak je !!!
 tau la ko matured but ko x leh guide aq mcm2 .. dia dah la x bg aq masok karaoke pas tu blh lps je ckp
aq nak jadi pmpn jalang . murahan mcm betina2 lain .. perh ... laki ni lagi beribu2 bebabian !!!
no wonder la smpai skrng dia xda gf ... umm jaoh2 kan la aq dgn laki mcm 2 ...
now mngeloh knp la xda bf  .. senyum jela : )

benda y paling tension bila .. sepanjang cuti semmester semua manusia y jumpa aq nak ckp
"eah ..~~
 knp ko makin berisi ni / makin gemok / makin bertambah/ makin "comel"/ makin "bahgia nmpak"/ etc etc etc ... so berbulu ... and aq .. aq leh : ) senyum jela ...
nak mrh pun x boleh sbb dorg nk bergurau .. tapi aq ni bkn la gemok mana pun ..
 jgn la nk condem aq sesangat kan !!!!!

 and latest cte .. aq illegal ... apa 2 illegal ..  umm aq terpaksa menumpang bilik kwn aq sbb aq xdapat hostel
2 la padah nya.. last sem aq ni cam hantu blog smapai bnda y penting pun aq xwat ..
aq x isi borang on9 tok mohon hostel.. sbb 2 aq xdapat hostel sem ni ..
 ni dah nk sebulan aq m'numpang bilik syamin ..
actually x boleh tau nak menumpang kalo kene tangakap dgn pihak uitm..
mang ssh hidup .. so aq decide tok cari umah sewa .,. bulan 7 ni aq dok la umah sewa,,.
bila dah dok umh sewa.. ko rasa ada org ke nk celebrate bday aq ???? umm senyum jela : )

and ... dah la... aq nak kene start wat assignmnt y belambak aq tunda ni ...
azam baru .. start je idupkan broadband aq ni . aq nak kurang kan main game and on9 ..
 aq juz nk guna kan untuk stdy aq je ... nnt braodband aq lelambat babeng ...
benggang je kalo nk wat asgnmnt line cm siput !!!
assalamualaikum : )

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...