Emmot Zaini

Jejaribiru.blogspot.com

Pages

Thursday, April 14, 2011

Jamuan ringan HPD 112 :)

yes !!!! mlm ni ada  mkn free,,, jamuan kecil-kecilan :)
umm .. untung la dpt mkn mlm2 ... 
ni jamuan cocuriculum ...  best sngt sem ni sbb co kali ni dgn seorg Encik y best sngt ..
effect besau tau dlm kehidupan ...
mcm2 dah berlaku ms cocuriculum ni ,.. 
walaupun co ni 1 kali seminggu je,,,
impaks dia dlm pengajaran dlm klaz sngt best !!!!!!



jamuan 2 mlm kul 9 pm... 
sebelum ituuuuuuuuuuuu   :) :) :) :) :) :)



 heheh time2 nak bersiap ... aq ternampak la cermin mata pmpn ni .. ci ca min ....
ci ca min ni punya cermin mata perhhh !!!
power nk mam ,,,,
300 ratus kowt power dia ,,
mang x nmpk pun sebenarnya ,,, wat2 nmpk je time pkai cermin mata dia :)





hajar kat blakang 2...


hahaha poyo2 jap blakang pintu ,, 
sambil tunggu hajar bersiap..
 thanx syeni sbb snap kan :)




kalah org y pakai shawl kat jualan 2 .. haha 
minah over
!!!!!
:P

comel x?? ni la hajar !!!
 y den tunggu dia bersiap.. heheheh ..  cita2 dia nk comel tang pipi..
 hehehe kat sini kan comel haja chubby :)
dia "kak long" kitaorg ..... dia perfect sngt !!! sy sngt admired dia... 
dia terbaik .. kwn y paling baik ada dlm hidup sy ...
(puji dia lebih2 plk ..adoaiii heheh)


heheh sk nyaaaa ... cermin mata SI DIA .. hahha 
(cermin mata ci ca min)


ni dah mula brangan dah ni..smapi snap pun pakai nset hajar 
.. 31 keping gamabr ema je kowt dlm nset hajar , hehehe 
patot la husna(adik romatez hajar) ckp aq ni kuat brangan ...
:P



mengedikkkk ,,,, !!!!!!!!!

 heheh saja je kak long nk tngk tudung dia :P




          heheh senpat lagi aq kaco hajar nak pakai shawl.. hajar ,,cntik nya awkkk ~~~





 dah smpai pun dalam klaz kat SL... ni la min2 n shira....


ni la pmpn y paling aq sk .. hahaha .aq bukan les k... 
dia baik sngt !!!
 tp dia tu la paling garang ,.. awk phm kan anak sulong.... hahahah 
sengal je bdk ni .. dia sk back up aq .. hehe 
tu y wat aq berbaik sngt dgn dia... 


ni bkn "sibling" kami ... tapi dia la DIVA TAMIL y terkenal di SAB ..
 hehehe .. pmpn ni sk wat lawak spontan .. harap2 la next sem dia satu wing dgn aq lg :)



ni la "sibling" y paling rapat dlm sibling kami y lain,., 
y merah 2 "adik" paling kecik ..
nm dia nadiah norizan .. seronok sngt lpk dgn dia sbb dia terlalu manja ..
:)


ni la adik kami :0

 ni la kak long kami ... OTW dalam relationship..
hahaha tapi dia nk tunggu umo 23 tahun baru nk ber relationship..
respect la dgn kak long .. muah xxxxx
 thanx kak long awk baik sngt ,,,,




 ni la muka2 y turut mberi sumbangan dalam 
mengabiskan mknn jamuan mlm tdi 
:P


 hai pmpn !!!! hehehehe 

 jempot mkn,,, hahaha ..si gemok dgn karipap nya .. :P


sekian terima kasih kwn2.,.. 
xda motif pun aq cte pasal jamuan ni .. hahah 
btw aq seronok sngt sbb dapat mkn time 2 walaupun aq ase aq pening kpla 
sikit ... huhuhuhu :P

nk tdooo .. td dh knyang mknnn :P


2 comments:

syamin amira said...

Saya suka sangat entry ni ! Haha.
..Sayang sangat adik emma ni ! ;P

emma plurply said...

bila pula ci_ca_min jadi KAKAK sy ni .. hahahah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...