Emmot Zaini

Jejaribiru.blogspot.com

Pages

Wednesday, April 20, 2011

Si Tegak Jawab Exam..

YuuuuHuuuuu Si Tegak Hereeee,,,
si Tegak br je abis jawab exam .. si Tegak juga sedang bersedih .. Pasal si Tegak y sedih 2 nnt la cerita ,, Tapi moh cte pasal kenapa Si Tegak.. dan knp plk bg nm Si Tegak dan knp plk x diberi Si bengkok ke .. Si  Kanan ke. kiri ke.. heheh ... apa maksud aq dengan si Tegak ???? 

Al kisahhh ....
sebelum masok exam room ,
 Si Tegak sempat la mendengar nota2 y di bebelkan oleh Si cantik (sharifah suzita)..
 terima kasih kpd Si Cantik sbb nota y dia cuba bebelkan 2 MASOK ESSAY WEIIII !!!! 
dengan bngga nya Si Tegak ada POINT for ESSAY Question .. 
TERBAIK LA.. REZEKI 2 namanya...

Sebelum jwb paper Si Tegak berdoa supaya Ditenangkan hati .
. Buka2 je paper ..Alhamdulillah ... bnyak y Si Tegak baca ada masok dalam Final... Tapi 2 la masalah nya ... MATA Si Tegak ni mengantok tahap babun, mang dah x boleh nk MENcarut dh Dalam essay paper... 
lalu si Tegak bg point dahulu sebelum si Tegak WAT operasi MENEGAK,,, 
itu la sebabnya ada title Si Tegak :)

tegak kan y pertama .,,, : 
Si Tegak duduk tegak tanpa bongkok2 lalu menutup mata nya sambil kedua2 tngan nya menutup mulut..(dapat imagine kan ) ,.. ahhaha MOTIF !!!!
sebenar nya dh terlelap sikit ms 2 .. masa 2 plk bnyak lagi .. jadi x salah kan spend time tok tdo jap...
gaya2 tegak kan badan and tangan di mulut 2 ala2 nak bg pengawas y kat depan 2 nmpk kita mcm tgh focus dlm nk meningat kembali nota2... hahaah ..
 kalo y stdnt dr blakang plk . xnak bgtau dorg y Si Tegak tgh tdo ... :)

Tegak kan y kedua ,..  :
si tegak dah buntu sbb terlupa 1 point ni ... lalu Si tegak menegak kan badan N Kepala berpusing2 .. heheh .
mula2 xda niat pun nk tiru ,, swear x tipu .. Mang xnak tiru pun ..  Tetapi di sebab kan badan dah tinggi . leher dan panjang mata dah melilau .. TERNAMPAK plk sorg mbe sebelah PuNYA JAWAPAN DAAA...
heheeh . tetiba  ACTION ... 2 la point y Si Tegak missing .. jadi ari ni Si tegak dapat 2 rezeki .... 
Terima kasih ..


ni la sbb nya kenapa jadi SI TEGAK ...

dan kenapa plk si Tegak bersedih .. sbb nya .. bateri laptop si Tegak rosak.. arghhh !!
 kene servay bape harga bateri plak laptop... si tegak tgh xda duit ni ..
 so si tegak TEXT AYAH :

ayah .. terima kasih sbb wish . angah dah abis jwb paper,
paper ari ni senang sbb angah baca buku ,
angah tau angah x focus abis kan stdy buku 2 smpai abis
tp angah sedar doa dr mak n ayah bnyak bantu angah 
tapi lg kan angah sedih sbb bateri laptop angah rosak 
nak ckp dgn mak tapi takot nnt kene mrh 
AYAH ANGAH NAK DUIT NK BELI BATERI LAPTOP 
:(


salam  sayang SI TEGAK dari :
SI MOMOT 

2 comments:

syamin amira said...

Ahhh Takde ! Emma meniru,tak kire rezeki ke tak rezeki ! ;P Bluueekk !

emma plurply said...

HALLO REZEKI k !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...