Emmot Zaini

Jejaribiru.blogspot.com

Pages

Tuesday, May 31, 2011

Kehidupan menjadi "SETINGGAN"

SETINGGAN ... kehidupan setinggan .. ssh nya hidup setinggan ...
setinggan 2 bermaksud rumah y di dirikan atas tanah org lain .
bila aq sama kan rumah kg and rumah setinggan . SYAMIN AMIRA MURIDAN kata benda 2 x sama .
 lalu dia pun terang kan la mksd SETINGGAN... kata erti lain .
dia nak kata aq DUDUK SETINGGAN sbb skrng ni aq terpaksa menumpang di bilik org lain . . .
.
ummm sedih sngt sbb terpaksa tunggu rayuan kolej (hostel) .. makan minggu jugak nak settle kan rayuan 2 ,
tapi masalah nya . sama ada rayuan diterima atau ditolak .. aq takot sngt .
this sem aq down sngt sbb last sem aq sesangat la pemalas and sesangat la leka ..
pernah ter pk nak quit uitm then study kat memana instt y ada kat kl .. tapi aq nk bg alasan apa kat mak nnt ..
tetapi ! aq pk balik ..sbb aq x dapat kolej(hostel) je aq dah ambik jalan singkat ...
then skrng ni ... aq agak ke insafan sedikit .. jadi aq xnak leka dah mcm sem lepas.
aq nak cuba y terbaik utk sem ni , ,  , , , lagi kan aq dah setahun setengah kat sini .kalo aq memain juga ..
alamat nya !!!! GAGAL la aq!!! ummm
 DOA KAN AQ DAPAT KOLEJ (hostel) aminnn ...
harap2 la aq x jadi SETINGGAN  untuk masa y lama :(

2 comments:

syamin amira said...

HAHA kelakar lah ! ;P
Okayy , if cam tu..jgn sedih2. I know you can do it ! Banyak2 berdoa je k ?
Muahh :*

emma plurply said...

uh so gedik DL!!!! btw thanx sbb bg kita tumpang bilik awk
( CETTT !!!! nak coment kat blog jgk . padahal hari2 jumpa dalam bilik .. kikiki :P )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...